"Η οδοντιατρική είναι μια συνεχής πρόκληση."Ο Μαυρομάτης Χρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αχαρνές . Σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης . Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στις Αχαρνές από το 1984.

Το 1998 μπροστά στις σύγχρονες εξελίξεις δημιούργησε ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών με σκοπό την πλήρη κάλυψη όλων των ειδικοτήτων της οδοντιατρικής : παιδοδοντία, ορθοδοντική, εμφυτευματολογία και γενική οδοντιατρική σε νέο ιδιόκτητο χώρο.

Έχει παρακολουθήσει πολλαπλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια εμφυτευμάτων. Πλούσια διαχρονική εκπαιδευτική δραστηριότητα στους νέους συνάδελφους. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πλήθος εγχώριων και διεθνών συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων Οδοντιατρικής και συνεχίζει να παρακολουθει πάντα τις εξελίξεις στον τομέα του.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Η Ομάδα μας


Στο κέντρο απασχολούνται ιατροί εξειδικευμένοι σε ορθοδοντική, παιδοδοντία, εμφυτεύματα και γενική οδοντιατρική που παρέχουν πλήρη γενική οδοντιατρική και εξειδικευμένη κάλυψη. Το έμπειρο Ιατρικό μας προσωπικό φροντίζει για κάθε Οδοντιατρικό πρόβλημα για εσάς και την οικογένεια σας.
 

Θέλετε να μας επισκεφθείτε ;

Προγραμματίστε σήμερα το πρώτο σας δωρεάν ραντεβού

Κλείστε ένα ραντεβού